Taxatie van auto's

Wanneer u bij ons een voertuigtaxatie bestelt, gaan wij ervan uit dat

A) Het voertuig is in goede staat en mag deelnemen aan het wegverkeer.
B) Het voertuig is een standaard basismodel.
C) Het voertuig is vrij van gebreken en zichtbare schade.
D) Het voertuig is niet gebruikt als taxi.
E) Het voertuig is niet gewijzigd.

Onze specialisten inspecteren elke auto individueel en handmatig

De berekening van de taxatie is gebaseerd op het automerk, het model, de kilometerstand, de uitrusting, het bouwjaar, de unieke ontwikkelingscurve van het automodel en de methode van vergelijkbare transacties.

Wij controleren alle beschikbare informatie over het te beoordelen object in diverse databanken.

Bovendien zullen wij uw auto vergelijken met vele andere soortgelijke auto's die op internet worden verkocht, de taxatie is alleen gebaseerd op gegevens over auto's uit het huidige marktaanbod.

De waardebepaling van de onroerende goederen geschiedt overeenkomstig de methodologie voor de waardebepaling van onroerende goederen en de internationale normen voor waardebepaling, de Europese normen voor waardebepaling en andere wettelijke voorschriften, technische en methodologische materialen.

Taxatiecertificaat

Wij voeren de evaluatie van de auto uit en geven een digitaal certificaat af: "Auto prijs certificaat". De auto wordt getaxeerd door een professionele taxateur en er wordt een certificaat van autowaarde opgemaakt. Het certificaat garandeert een juridisch correcte taxatie van de auto.

Wij sturen het certificaat naar het e-mailadres dat is opgegeven in het aanvraagformulier voor de taxatieopdracht, en in sommige gevallen kunnen wij het naar Uw fysieke adres sturen.

** Als u over informatie beschikt die de waarde van de auto aanzienlijk kan beïnvloeden, dan is het uw directe verantwoordelijkheid om dit aan ons te melden door het contactformulier in te vullen op evaluatoren.nl/contacts. Anders kunnen wij het niet weten en zal het niet worden meegenomen in onze taxatie.

Menu